“Ik zal wekelijks iemand een kaartje sturen, zomaar ... tussen 03/01/2020 en 03/01/2021”

GOEDE DOELEN: Bednet vzw,Aankoop van een mobiele Bednet-unit

hero Inge De Cleyn (Individuele Challenge)

Dit is het Project waarvoor ik me engageer !

Aankoop van een mobiele Bednet-unit

Bednet zorgt ervoor dat kinderen en jongeren (tussen 5 en 18 jaar), die tijdelijk of langdurig afwezig zijn door ziekte, ongeval of operatie, toch de lessen kunnen volgen, van thuis uit en samen met hun eigen klas. Bednet maakt momenteel gebruik van 10 mobiele sets bij 10 zieke leerlingen uit het secundair onderwijs. Het is, zeker in het secundair onderwijs, belangrijk dat de hardware van Bednet gemakkelijk verplaatsbaar is in verschillende klassen, zoals vaklokalen (chemie, fysica, ..). We hopen uit te breiden naar 100 sets. Met €2000 kunnen wij een mobiele set financieren van een langdurig of chronisch ziek kind en zijn klas.

Meer informatie over dit goede doel project

 

Dit fantastische Goede Doel Project werd georganiseerd door de geweldige mensen van Bednet vzw

MIJN UPDATES

De zomervakantie is gestart. Dat is de ideale periode om regelmatig een kaartje extra te sturen. Een kaartje uit eigen land, een kaartje van op vakantie.
Kaartjes naar de traditionele adreslijst voor de vakantie, maar vooral ook kaartjes zomaar willekeurig.
Want het zijn die laatste die het verschil maken!
Sinds 3 januari kreeg er elke week al iemand een kaartje in de bus, zomaar of net omdat het op dat moment belangrijk was. De voorbije maanden heb ik mogen ontdekken dat zo een kaartje of een kleine attentie enorm veel deugd kan doen, zeker als het uit onverwachte hoek komt. We doen dus verder!