“We zullen de dodentocht uitwandelen op 09/08/2019”

Charity: VZW Dierenvrienden Dierenasiel Sint-Truiden,Asielstapper 2019!

hero De volharders (Group-Challenge)

This is the Charity Project of my choice!

Asielstapper 2019!

Reeds meer dan 50 jaar vangt het dierenasiel van Sint-Truiden, gevonden, in beslaggenomen en verwaarloosde honden en katten op uit Sint-Truiden en omgeving.
De voorbije jaren werden gemiddeld meer dan 2000 dieren door ons opgelapt, vertroeteld en in een nieuwe thuis geplaatst.
Dit jaar zouden wij graag extra budget willen krijgen om ons asiel te voorzien van waterputten. Daarmee kunnen we onze ecologische voetafdruk verkleinen en onze waterkost verlagen.
Namens vrijwilligers, personeel, bestuur en alle Blacky’s en Minoes: Héél erg bedankt en een grote poot!

Learn more about this charity project

 

THIS GREAT CHARITY IS organised by the fine people of VZW Dierenvrienden Dierenasiel Sint-Truiden

Participants

(De volharders)

  • Els Windmolders
  • Bernard Moriau

MY UPDATES

Afspreken met ex-medestudenten is altijd leuk. Zeker op het einde van het jaar wanneer de dagen kort zijn, de warme dranken vloeien en alles zo gezellig is. En als dan een paar pinten later iemand met zijn stomme kop zegt, ik zou echt graag de dodentocht willen uitwandelen, dan zijn de gevolgen niet te overzien.

Sindsdien zijn Els en ik wekelijks aan het wandelen. En we plannen het goed. Steeds meer kilometers, steeds beter ritme. En ook steeds veel plezier en ontspanning. Kortom, we zijn goed bezig, maar we zijn er nog HELEMAAL niet. To be continued!