OVER ONS & CONTACT

OVER ONS

Oudejaarsavond 2014 werd het idee voor deze website geboren, naar aanleiding van het jaarlijks weerkerend thema "zal ik dan maar weer eens proberen te stoppen met roken in 2015!".

Dus met tegenzin en met de moed in de schoenen dan toch maar besloten 2015 rookvrij in te gaan. Op 2 januari, nerveus ijsberend, op zoek naar een manier om het afkicken haalbaar te maken. Het eerste idee was vrienden te vragen om me te sponsoren, maar dan daagde het me dat niemand mij geld zou geven voor het stoppen met roken. Dus hoe zou ik mijn vrienden kunnen overhalen van mij te steunen in mijn strijd tegen de sigarette?

Luttele seconden later werd het Youlcee concept geboren.

Wat als ik mijn uitdaging koppel aan een Goede Doel project? En ik vraag mijn vrienden en familie van me te sponsoren. Als ik mijn doelstelling haal dan gaat hun geld naar het goede Doel. En als ik mijn uitdaging niet haal, dan keert het geld terug naar de sponsors? Dit moest wel als credits op de website, omdat terugstorten financieel en technisch niet haalbaar was.

Met dit concept in gedachte ben ik begonnen met het uitwerken van deze website. En nu , meer dan een jaar later, is de website klaar en ben ik nog steeds een niet-roker. Dus heeft de website voor mij al gewerkt en hoop ik dat de website voor velen dezelfde extra steun mag betekenen in het behalen van hun challenge.

Dit jaar  zullen Nicky, An en Nele als vrijwilligsters meehelpen met het bloggen over hun uitdagingen en ervaringen om gezond(er) te leren leven, en helpt Eva ons met het optimaliseren van de website

Bernard

 

Contact

Onze contactgegevens

Youlcee
Schapenstraat 27
2140 Borgerhout
België

Tel.: +32 (0) 477979048
Fax: +32 (0)

info@youlcee.com

BE0641924422
IBAN: BE07 3631 5082 7966
BIC: BEBRUBEBB

Contacteer ons