“We zullen de dodentocht uitwandelen op 10/08/2019”

GOEDE DOELEN: VZW Dierenvrienden Dierenasiel Sint-Truiden,Asielstapper 2019!

hero De volharders (Groepschallenge)

  • De Challenge werd voor 100% succesvol afgesloten
  • €1735
  • NAAR HET GOEDE DOEL

Dit is het Project waarvoor ik me engageer !

Asielstapper 2019!

Reeds meer dan 50 jaar vangt het dierenasiel van Sint-Truiden, gevonden, in beslaggenomen en verwaarloosde honden en katten op uit Sint-Truiden en omgeving.
De voorbije jaren werden gemiddeld meer dan 2000 dieren door ons opgelapt, vertroeteld en in een nieuwe thuis geplaatst.
Dit jaar zouden wij graag extra budget willen krijgen om ons asiel te voorzien van waterputten. Daarmee kunnen we onze ecologische voetafdruk verkleinen en onze waterkost verlagen.
Namens vrijwilligers, personeel, bestuur en alle Blacky’s en Minoes: Héél erg bedankt en een grote poot!

Meer informatie over dit goede doel project

 

Dit fantastische Goede Doel Project werd georganiseerd door de geweldige mensen van VZW Dierenvrienden Dierenasiel Sint-Truiden

Deelnemers

(De volharders)

  • Els Windmolders
  • Bernard Moriau

MIJN UPDATES

Het is ons gelukt. Els en ik hebben de dodentocht beiden uitgewandeld. Samen uitgewandeld. Het was zwaar, soms drukkend, en hoe verder in de tocht hoe langer een kilometer werd.

We hebben ons echt sterk voorbereid en dat is dan ook de hoofdreden waarom we het wel gehaald hebben. En natuurlijk het idee dat we alles samen iets meer dan 2000€ hebben ingezameld voor een goed doel. OOk dat heeft ons er zeker doorgetrokken.